Прес-центр3 cічня 2019, 13:01

Очікується ускладнення погодних умов.

До уваги громадян!

Внаслідок переміщення активного циклону в Херсонській, Запорізькій, Дніпропетровській, Донецькій, Луганській, Харківській областях очікується ускладнення погодних умов: вдень 4 січня випадатиме значний сніг, подекуди з дощем, посилення вітру до 15-20 м/с, місцями в Приазов’ї 25 м/с, хуртовини, в окремих районах налипання мокрого снігу та ожеледь, приріст снігового покриву  15-20 сантиметрів; протягом ночі 5 січня послаблення, вдень 5 січня припинення опадів.

Ускладнення погодних умов 4-5 січня відповідає І рівню небезпечності (жовтий). Такі погодні умови можуть призвести до порушень електропостачання населених пунктів, руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць, ускладнення роботи комунальних служб та будівельної галузі.

На цей час, за оперативною інформацією ТОВ «РУАС», міжміське внутрішньообласне та міжобласне автобусне виконується у повному обсязі, потерпає від негоди Марківський район, приміське автобусне сполучення якого обмежено.

Минулої доби, 02 січня, рятувальники Луганщини 2 рази виїжджали на допомогу водіям, які через погіршення погодних умов опинилися у складних ситуаціях. На автошляхах Марківського району та міста Лисичанська, рятувальники надавали допомогу водіям легкових автомобілів. За допомогою автомобіля підвищеної прохідності та тросу, усі транспортні засоби були відбуксовані на безпечні ділянки дороги.

За медичною допомогою постраждалі не зверталися.

Якщо під час руху ви побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду, телефонуйте до Служби порятунку "101".

Закликаємо водіїв бути уважними та обережними за кермом! Неухильно дотримуйтеся правил дорожнього руху, слідкуйте за дорожніми знаками, які попереджують про можливу небезпеку!

Плануючи свої подорожі, зважайте на погодні умови!