Прес-центр10 cічня 2019, 10:01

Увага! Шановні учасники дорожнього руху!

Протягом доби 11 та 12 січня, внаслідок переміщення активного південного циклону на територію Луганської області, очікується ускладнення погодних умов.

11 січня вночі значний сніг. Вдень мокрий сніг з переходом у дощ. Місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, посилення південно-східного вітру до 15-18 м/с, хуртовини. На дорогах ожеледиця.

12 січня послаблення опадів, сніг з дощем. Пориви південно-західного вітру 15-20 м/с, хуртовини. Протягом дня очікується зниження температури до -10оС.
На цей час, за оперативною інформацією ТОВ «РУАС», міжміське внутрішньообласне та міжобласне автобусне виконується майже у повному обсязі.

Спостерігаються перемети у Кремінському і Сватівському районах між населеними пунктами Нововодяне – Кармазинівка – Ковалівка та районі Красноріченського.

За останні дві доби на території області сталось 23 дорожньо-транспортні пригоди.

Ускладнення погодних відповідає І рівню небезпечності (жовтий). Такі погодні умови можуть призвести до порушень електропостачання населених пунктів, руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць, ускладнення роботи комунальних служб та будівельної галузі.

У разі виникнення надзвичайних ситуацій та небезпечних подій, пов’язаних з ускладненням погодних умов, телефонуйте до Служби порятунку "101".

Закликаємо водіїв бути уважними та обережними за кермом! Неухильно дотримуйтеся правил дорожнього руху, слідкуйте за дорожніми знаками, які попереджують про можливу небезпеку!

Плануючи свої подорожі, зважайте на погодні умови!