Прес-центр27 жовтня 2017, 10:10

В облдержадміністрації нагороджені кращі працівники транспортної галузі

       Сьогодні, напередодні Дня автомобіліста і дорожника, цю почесну місію виконав заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко.

       У своєму привітальному слові він побажав усім працівникам автомобільного транспорту щастя, міцного здоров’я, нових трудових здобутків та безаварійної роботи.

      Також Юрій Клименко зазначив, що з 1 січня 2018 року багато питань пов'язаних з ремонтом та будівництвом доріг загального користування місцевого значення будуть в компетенції облдержадміністрації та фінансуватиметься з обласного бюджету. «Це дозволить нам більш ефективно і швидко розраховувати, відремонтувати та побудувати дороги на території Луганської області», – наголосив він.

      З нагоди свята від облдержадміністрації, Департаменту регіонального розвитку, промисловості, інфраструктури та енергозбереження ОДА та колективу Управління Укртрансбезпеки у Луганській області Листами подяки нагороджені представники підрозділів автомобільного транспорту області та керівники автобусних станцій, приватні підприємці, перевізники та водії.