Прес-центр16 грудня 2016, 14:12

В облдержадміністрації відбулася розширена нарада з перевізниками області

Облдержадміністрацією проводиться відповідна робота по виконанню перевізниками умов договорів на перевезення пасажирів, створення умов для безпечного, якісного та ефективного перевезення пасажирів у приміському, міжміському, міжнародному сполученні, а також легковим автотранспортом.
У Теперішній час по даному питанню налагоджено співпрацю з «Укртрансбезпекой», ПАТ «Луганське регіональне управління автобусних станцій», Головним управлінням Державної фіскальної служби в Луганській області та Управлінням Служби безпеки України в Луганській області.
За дорученням губернатора Юрія Гарбуза, в облдержадміністрації, під головуванням заступника керівника області Юрія Клименка за участю Директора Департаменту регіонального розвитку, промисловості, інфраструктури та енергозбереження Сергія Шелеста відбулася розширена нарада з питань пасажирських перевезень і розвитку транспортної галузі Луганської області на 2017 рік. На нараді були присутні, представники управління «Укртрансбезпеки» в Луганській області, Національної поліції, Державної фіскальної служби України, антимонопольного комітету, держспоживслужби в Луганській області, Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму ЛОДА, представники міської влади, підприємств-перевізників та інших зацікавлених сторін.
Обговорили питання організації безпеки пасажирських перевезень, взаємодії перевізників з автостанціями в області та їх облаштування, проблеми руху пасажирського транспорту через недавно введений в експлуатацію міст між Сєвєродонецьком і Лисичанськом. Також розглянули питання пов'язані з аварійністю на пасажирському транспорті та координації спільних дій, спрямованих на розвиток транспортної галузі в регіоні.
 «Шановні перевізники! Звертаємо Вашу увагу на те, що в разі систематичних порушень і надсилання Вам трьох попереджень договори з Вами будуть розірвані, а маршрути виставлені на конкурс!» - підкреслив Сергій Шелест.