Прес-центр19 липня 2018, 22:07

Забезпечення безпеки руху та запобігання виникненню дорожньо-транспортного травматизму

     19.07.2018 відбулося засідання Координаційної ради при облдержадміністрації з питань безпеки дорожнього руху, на якому було порушено актуальні питання сьогодення у сфері забезпечення безпеки руху та запобігання виникненню дорожньо-транспортного травматизму на прикладі розслідування обставин та причин ДТП, що сталася 17.04.2018 у м. Кривому Розі Дніпропетровської області.

     Було обговорено питання перевезення пасажирів в умовах операції Об’єднаних сил та дію розпорядження голови облдержадміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації «Про введення тимчасового обмеження та заборони руху транспортних засобів» від 28.09.2017 № 703, заходи та напрями проекту Регіональної цільової програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху у Луганській області на 2018-2020 роки.

     Особливу увагу було приділено ефективності заходів, що вживаються правоохоронними та контролюючими органами у сфері пасажирських перевезень.

      За результатами обговорення структурним підрозділам облдержадміністрації та райдержадміністраціям надано відповідні протокольні доручення. Силовим структурам та контролюючим органам запропоновано долучитися до вирішення проблемних питань з безпеки руху у сфері перевезення пасажирів та вантажів автомобільним транспортом.