Прес-центр23 травня 2018, 17:05

Пропуск учасників ЗНО з тимчасово окупованої території прикордонники здійснюють у пріоритетному порядку

Прикордонники Лисичанського загону у складі Об’єднаних сил на контрольному пункті в'їзду-виїзду «Станиця Луганська» розпочали пропуск з тимчасово окупованої території України учасників зовнішнього незалежного оцінювання.

Пропуск учасників ЗНО здійснюється у пріоритетному порядку для того, щоб всі бажаючи вчасно прибули до навчальних закладів та вдало здали іспити, повідомляють у Лисичанському прикордонному загоні.

При цьому, під час проходження паспортного контролю учасник ЗНО повинен пред’явити, крім дозволу фізичної особи, запрошення на ЗНО у електронному або друкованому вигляді.

Також для пришвидшення процедури оформлення пропуск здійснюється за заздалегідь отриманими списками від Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації із переліком осіб, які встановленим порядком зареєстровані як учасники ЗНО.

У разі виникнення проблемних питань, таких як неспівпадіння реквізитів сертифікату із номером паспортного документа особи чи відсутність самого сертифікату тощо, прикордонники вживають вичерпних заходів для забезпечення перетину лінії розмежування учасником ЗНО для складання тестування.