Прес-центр3 червня 2019, 10:06

Протягом січня-квітня 2019 року органами ДФС Луганщини надано майже 39 тисяч адміністративних послуг

У Центрах обслуговування платників Луганщини у січні-квітні 2019 року громадянам надано 38 тис. 557 адміністративних послуг.

Найбільш затребуваними стали такі послуги, як видача громадянам карток платників податків з присвоєнням реєстраційного номера платника (видано 14 тис. карток), отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб (ДРФО) про суму виплачених доходів та утриманих податків (видано 13 тис. 581 довідку), надання витягу з реєстру платників єдиного податку (надано 1 тис. 617 витягів), реєстрація книг обліку розрахункових операцій (зареєстровано 1 тис. 846 книг), реєстрація книги обліку доходів та книги обліку доходів і витрат платників єдиного податку (зареєстровано 1 тис. 159 книг), реєстрація платників єдиного податку (зареєстровано 1 тис. 364 платника).

Нагадаємо, в усіх Центрах обслуговування платників, які працюють на Луганщині при органах фіскальної служби, створено комфортні умови для громадян та представників підприємництва, аби вони могли подати звітність, отримати консультацію чи необхідний підтверджуючий документ. Адміністративні та інші послуги надаються відповідно до вимог інформаційних карток та нормативних документів, якими керуються фахівці ДФС.

З інформаційними картками надання необхідних адміністративних послуг та зразками заяв можна ознайомитися на стендах у приміщеннях кожного Центру обслуговування платників та на субсайті територіальних органів ДФС у Луганській області в розділі «Діяльність/Адміністративні послуги».

За інформацією

Головного управління ДФС у Луганській області