Прес-центр4 cічня 2017, 09:01

Протягом святкових днів КПВВ «Станиця Луганська» перетнули понад 9 тисяч подорожуючих

За дорученням голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза у період новорічних свят співробітники Луганського прикордонного загону забезпечили усім подорожуючим максимально комфортні умови перетину КПВВ «Станиця Луганська» та Державного кордону України. З цією метою було ініційовано та проведено низку заходів, у тому числі й збільшення кількості прикордонних нарядів. 

 Загалом протягом трьох святкових днів КПВВ «Станиця Луганська» перетнуло понад дев’ять тисяч громадян. Зокрема, напередодні Нового року 4,5 тисячі, безпосередньо 31 грудня – 400 осіб, 1 січня – 800, 2 січня – 1500, 3 січня – близько 2000 людей.

Максимальне збільшення пасажиропотоку прикордонники очікують на Різдвяні Свята. Проте, вони цілком готові до такої ситуації: на КПВВ працюють пункти обігріву та чергують медики.

Відзначимо, що із посиленням заходів контролю, забезпеченням належного функціонування пункту пропуску значна увага приділяється і дотриманню персоналом відомчих стандартів культури прикордонного контролю, а також негайному та об‘єктивному реагуванню на звернення громадян, які його перетинають, недопущенню конфліктних і нестандартних ситуацій.

У зв’язку з наближенням Різдвяних свят, Луганський прикордонний загін звертається до усіх подорожуючих, які найближчим часом збираються відвідати своїх рідних та близьких з обох боків лінії розмежування, відповідально ставитись до оформлення своїх документів та документів на дітей. У разі виникнення запитань під час перетину кордону звертайтесь до співробітників Держприкордонслужби, які завжди нададуть вам необхідну консультацію та допомогу.