Прес-центр29 травня 2023, 15:05

Протягом тижня більше 1370 ВПО луганчан отримали допомогу у хабах Гірської громади

У Київському хабі тривала видача продуктових наборів від держави та сімейних гігієнічних наборів від Міжнародної організації з міграції. Відвідувачі також отримували консультації спеціаліста Луганського обласного центру зайнятості та з питань пенсійного забезпечення. Представники благодійного фонду «Право на захист» проводили юридичні консультації.

У Богданівці надавалися послуги, пов’язані з працевлаштуванням, консультації з питань реєстрації повідомлень про пошкоджені та знищені об’єкти нерухомого майна тощо.

У Корсунь-Шевченківському переміщеним особам з Луганщини видавалися продуктові набори та підгузки. Всім, хто потребує, допомагали з вирішенням соціальних та юридичних питань.

На Хмельниччині відвідувачі забезпечувалися продуктовими наборами. Крім того, лікарі Норвезького Червоного Хреста здійснювали первинний огляд, надавали консультації дорослим та дітям, вимірювали кров’яний тиск, рівень цукру та сатурації, видавали набори ліків.

Наші переселенці на Полтавщині отримували продуктові та гігієнічні набори, одяг, взуття та підгузки. Також надавалася допомога юристами благодійного фонду «Право на захист» та спеціалістами ПФУ у Луганській області.

Медична сестра КНП «Троїцький центр первинної медико-санітарної допомоги» видавала медичні препарати.

Луганчани також отримували набори для облаштування побуту від ГО «Проліска».