Прес-центр28 лютого 2018, 09:02

Проведено безкоштовний семінар з нововведень в системі ProZorro для бізнесу Луганщини

В облдержадміністрації відбувся семінар для представників бізнесу з нововведень в системі електронних закупівель ProZorro, які допоможуть підприємцям заробити більше, продаючи товари і послуги державі.

Відкриваючи захід, заступник голови облдержадміністрації Вадим Данієлян зауважив, що ця сучасна система проведення відкритих та ефективних публічних закупівель забезпечує створення, розміщення та публікацію тендерів онлайн, обмін між учасниками торгів інформацією та документами в електронному вигляді. А також, що не менш важливо, доступність для аналізу та громадського контролю.

Учасників заходу поінформовано про типові помилки при оскарженні результатів закупівель в Антимонопольному комітеті та як їх уникнути, про законодавчі зміни в сфері закупівель, програмні зміни в системі ProZorro, методи оскарження закупівлі через Аудиторську службу тощо.

Безкоштовний семінар реалізовано в рамках проекту «Зміцнення громадської довіри (UCBI II)» за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Участь у заході взяли представники Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, державного підприємства «Прозорро», Трансперенсі Інтернешнл Україна, торговельних майданчиків тощо.

Організаторами заходу виступили Луганська обласна державна адміністрація, Департамент економічного розвитку, торгівлі та туризму і громадська організація «Платформа громадський контроль» (м. Дніпро).