Прес-центр11 липня 2019, 13:07

Проведено засідання оновленого складу Центру допомоги учасникам антитерористичної операції при облдержадміністрації

Відбулося засідання оновленого складу Центру допомоги учасникам антитерористичної операції при облдержадміністрації.

Керівник Центру, заступник голови громадської організації «Спілка ветеранів АТО м. Рубіжне» Андрій Трощий на початку засідання акцентував увагу на необхідності активізації на території області роботи щодо надання учасникам АТО консультативної допомоги з вирішення питань, пов’язаних з їх лікуванням, реабілітацією та соціальною адаптацією, координації дій органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, інших державних органів, волонтерських і громадських організацій, які надають допомогу учасникам АТО та їх сім’ям.

Робочим складом Центру обговорена розробка подальшої стратегії роботи Центру а також покращення взаємодії з державними структурами при вирішенні проблемних питань учасників АТО/ООС та їх сімей.

Крім того, розглянуто удосконалення інформаційно-роз’яснювальної роботи з ветеранами, учасниками АТО, членами їх сімей та членами сімей загиблих воїнів з питань психологічної реабілітації, соціальної та професійної адаптації, забезпечення санаторно-курортним лікуванням.

Наприкінці засідання представниками робочого складу підтримано пропозицію керівника Центру щодо проведення щоквартальних засідань для вирішення проблемних питань учасників АТО/ООС та їх сімей.

У засіданні також узяли участь представники структурних підрозділів облдержадміністрації та органів виконавчої влади області.