Прес-центр15 грудня 2020, 08:12

Пряма трансляція форуму «Схід можливостей»

Сьогодні у Краматорську відбудеться Форум «Схід можливостей», ініційований Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Мета форуму – інформування мешканців Луганщини і Донеччини про найбільш успішні проєкти, які були реалізовані в Луганській та Донецькій областях за підтримки донорських організацій, налагодження взаємодії з представниками місцевих громад, спілкування з мешканцями областей та з керівниками територіальних громад Луганської та Донецької областей.

У програмі форуму – презентація успішних кейсів Мінреінтеграції, пріоритети і напрямки розвитку Луганської і Донецької областей, презентація донорських програм і проєктів за участю представників міжнародних організацій та робота у панельних дискусіях: Стратегічний розвиток громад Сходу. Умови для розбудови спроможності, Інформаційна безпека України, інформаційна реінтеграція тимчасово окупованих територій. 

Онлайн-трансляція форуму відбуватиметься на сайті та ютюб-каналі Антикризовий медіа-центр: https://acmc.com.ua/  

Крім того, під час форуму відбудеться онлайн-пресконференція та «пряма лінія» з жителями областей. На запитання у прямому ефірі з трансляцією на офіційній сторінці Мінреінтеграції у Фейсбук (https://m.facebook.com/MinReintegration/), відповідатимуть Віцепрем’єр-міністр України – Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков, голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай та голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко.