Прес-центр3 листопада 2021, 14:11

П’яти власникам будинків, зруйнованих війною, призначено грошову компенсацію 1, 5 мільйони гривень

Комісія з розгляду питань, пов’язаних з наданням грошової компенсації громадянам, житлові будинки (квартири) яких зруйновано внаслідок надзвичайної ситуації воєнного характеру,  опрацювала  п’ять  справ зі списків постраждалих осіб.  Чотири з них органи влади представили повторно.

«Три  зруйновані об’єкти розташовані в смт Станиця Луганська,  по  одному  – у м. Золотому та у с. Трьохізбенка. Справи  щодо будинків у Станиці Луганській та Золотому були доукомплектовані на вимогу комісії та розглянуті повторно. Кожна родина отримає по 300 тисяч гривень. Усього 1 мільйон 500 тисяч гривень», – повідомила заступник голови Луганської облдержадміністрації Наталія Романенко, голова комісії.

Загалом  від початку 2021 року  відбулось сім засідань комісії, з розгляду питань, пов’язаних з наданням грошової компенсації громадянам, житлові будинки (квартири) яких зруйновано внаслідок надзвичайної ситуації воєнного характеру, на яких прийняті рішення про грошові виплати  37 постраждалим, на загальну суму 10, 05 млн гривень.

Станом на 1 листопада 17 осіб вже отримали компенсацію на суму 5 мільйонів 850 тисяч гривень.