Прес-центр1 жовтня 2021, 11:10

Разом із Мінреінтеграції визначено план реалізації першочергових заходів впровадження Стратегії економічного розвитку Донецької та Луганської областей до 2030 року

В Сєвєродонецьку відбулася зустріч виконуючої обов’язки голови облдержадміністрації Наталії Романенко з представниками Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Ними розглянуто основні завдання за ключовими напрямами Стратегії економічного розвитку Донецької та Луганської областей до 2030 року, затвердженої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 18 серпня 2021 року № 1078-р.

Також обговорено план реалізації першочергових заходів для ефективного впровадження Стратегії та функції Міністерства з виконання Операційного плану реалізації Стратегії.

Крім того, визначено шляхи комунікації між Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України та облдержадміністрацією.

У нараді також узяли участь представники структурних підрозділів облдержадміністрації з питань економічного розвитку, промисловості, комунікацій, фінансів, житлово-комунального господарства та агропромислового розвитку.