Прес-центр23 березня 2017, 10:03

Разом ми побудуємо успішну Луганщину заможних та щасливих людей! – Юрій Гарбуз відкрив СХІД-ЕКСПО-2017

Сьогодні у Льодовому палаці м. Сєвєродонецька відбулося урочисте відкриття бізнес-виставки для малих і середніх підприємств у Східній Україні СХІД-ЕКСПО-2017.

З вітальним словом до учасників форуму звернулися голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз та регіональний менеджер Програми відновлення та розбудови миру ПРООН в Україні Соломія Стахів.

У своєму виступі очільник області акцентував увагу на зростанні показників соціально-економічного розвитку Луганщини за підсумками минулого року. «Цих результатів нам вдалося досягти лише завдяки спільній злагодженій роботі адміністрації та бізнес-середовища», – наголосив Юрій Гарбуз.

Він також зауважив, що в Луганській області сьогодні працюють понад 20 тисяч суб’єктів господарської діяльності, з яких 241 підприємство представляє середній бізнес і 440 – малий. У цьому сегменті підприємницької діяльності задіяно понад 80 тисяч осіб. Суб’єктами малого і середнього підприємництва, за словами обласного керівника, реалізовано 62 % усього об’єму реалізованої в області продукції.

Юрій Гарбуз висловив вдячність міжнародним партнерам з Програми розвитку ООН та країнам-донорам за підтримку Луганщини у цей непростий для неї час.

«Упевнений, – резюмував свій виступ очільник області, – разом ми побудуємо успішну Луганщину заможних та щасливих людей!»

Нагадаємо, дводенний комплекс заходів, спрямованих на розвиток бізнесу в регіоні, СХІД-ЕКСПО-2017 реалізується Програмою відновлення та налагодження миру ПРООН за фінансової підтримки Посольства Великої Британії в Україні.

Ця подія об’єднала на одному виставковому майданчику 23-24 березня 2017 року понад 70 підприємств малого і середнього бізнесу Луганщини.