Прес-центр13 вересня 2017, 16:09

Разом зі Львівщиною плануємо проекти в освіті, охороні здоров'я та медіа-ресурсів, – Юрій Гарбуз

Відповідаючи на питання журналістів, голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз зазначив, що він вкрай задоволений результатами поїздки.

«У рамках проекту «Змінимо країну разом» ми відвідуємо Львівщину. Нам є чому навчитись у наших західноукраїнських колег у сфері реалізації мікропроектів, які дозволять взаємодіяти області, району та громаді для розвитку і добробуту Луганщини. Також цього року ми розпочнемо переймати досвід у будівництві спортмайданчиків в Луганській області», – сказав Юрій Гарбуз.

Серед напрямів, за якими буде активізуватись співпраця між Львівщиною та Луганщиною, Юрій Гарбуз визначив наступне: «Ми плануємо спільні проекти у сфері освіти, охорони здоров’я та медіа-ресурсів, оскільки ми зараз зшиваємо Україну. Ми збережемо наші тісні та дружні взаємовідносини, незважаючи на спроби дестабілізувати ситуацію у країні».

Також Юрій Гарбуз відвідав школу-довгобуд на Львівщині, яка нещодавно відчинила свої двері для своїх вихованців. Там він наголосив, що для нього, як для очільника Луганщини, необхідно визначити чітке бачення освітнього простору області.