Прес-центр5 квітня 2019, 11:04

Реалізується районна цільова соціальна програма «Освіта Кремінщини на 2017-2020 роки»

Ця Програма орієнтована на комплексний розвиток мережі освітніх закладів та забезпечення доступу до якісної загальної середньої освіти.

Так, протягом 2018 року в рамках реформи Нова українська школа для учнів перших класів придбано інтерактивні комплекси з технічним обладнанням, ламінатори, багатофункціональні пристрої, сучасні меблі, комплекти навчального обладнання для кабінету початкової школи (Multimind).

Для Кремінської загальноосвітньої школи №2 створений комп’ютерний клас: придбані багатофункціональні пристрої, ноутбуки, інтерактивні комплекси, підручники, морозильні камери, холодильники.

Утеплена будівля Кремінської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 та №2, відремонтована спортивна зала Кремінської школи – гімназії,  замінено вікна і двері в НВК «Кремінська ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 - ДНЗ», а також проведений капітальний ремонт Кремінської ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 з частковою заміною віконних блоків. 

Такі висновки щодо виконання Програми у минулому році були озвучені під час наради за участю керівництва Кремінської райдержадміністрації та директорів закладів загальної середньої освіти міста.

Також учасники наради визначили пріоритети на 2019 рік відповідно до районної цільової соціальної програми «Освіта Кремінщини на 2017-2020 роки».