Прес-центр28 листопада 2019, 08:11

Реєстрацію на пробне ЗНО-2020 відкриють з 3 січня

Участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні дає можливість учасникам попрацювати з тестами, що відповідають вимогам Програм, характеристикам і структурі сертифікаційних робіт основної сесії ЗНО-2020 року, попрактикуватися в заповненні бланків відповідей, психологічно налаштуватися на проходження ЗНО та навчитися ефективно розподіляти час.

Реєстрація для участі у пробному ЗНО триватиме з 3 до 24 січня 2020 року. Зареєструватися можна буде на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Пробне ЗНО з української мови і літератури відбудеться 21 березня, з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької) – 28 березня.

У день проведення пробного тестування кожний зареєстрований учасник може пройти тест з одного навчального предмета.

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання є платною послугою для учасників та неприбутковою для організаторів і проводиться за кошти фізичних і юридичних осіб. Вартість одного тестування для одного учасника буде оголошено до 11 грудня сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

За інформацією Українського центру оцінювання якості освіти