Прес-центр18 лютого 2021, 18:02

«Результати роботи Сергія Гайдая на займаній посаді на благо області продуктивні та помітні» – Сватівська міська рада звернулася до Президента України та голови Верховної Ради України щодо недопущення дій, спрямованих на дестабілізацію ситуації в області

Сьогодні, 18 лютого, відбулося засідання третьої сесії Сватівської міської ради.

Під час заходу Сватівський міський голова Віта Сліпець виступила із зверненням стосовно того, що в засобах масової інформації, в соціальних мережах від деяких народних депутатів України від Луганщини надходять заяви щодо відставки голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая.

«Ні я, як Сватівський міський голова, ні депутатський корпус Сватівської міської ради, який представляє інтереси громади, не уповноважували народних депутатів на такі дії. Результати роботи Сергія Гайдая на займаній посаді на благо області продуктивні та помітні»,– зазначила Віта Сліпець.

Вона наголосила, що озвучена нею заява є офіційним зверненням до Президента України Володимира Зеленського, голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова щодо недопущення таких дій, бо вони спрямовані на дестабілізацію соціально-економічної та суспільно-політичної ситуаціїв області.

Депутати Сватівської міської ради підтримали оголошене звернення.