Прес-центр13 квітня 2017, 15:04

Результати виступів наших спортсменів на Всеукраїнських змаганнях зі спортивного орієнтування

У Львівській області (місто Трускавець) відбулися одразу декілька змагань зі спортивного орієнтування: особистий чемпіонат України, Кубок України (1-2 етапи), Кубок України (1-2 етапи, спринт), Всеукраїнські змагання серед вихованців ДЮСШ та позашкільних закладів зі спортивного орієнтування (бігом, ІІІ-ІV ранг) й особистий чемпіонат України зі спортивного орієнтування серед ветеранів (бігом), повідомляє управління молоді та спорту облдержадміністрації.

До складу команди Луганської області увійшли 10 вихованців комплексної дитячо-юнацької спортивної школи відділу молоді та спорту Сєвєродонецької міської ради та 4 ветеранів спорту.

Згідно з регламентом змагань спортсмени змагалися на надкоротких дистанціях, де у віковій категорії Ж-18 переможницею стала Котляр Поліна та у десятку кращий спортсменів увійшов Раєвський Сергій (Ч-21А).

Серед ветеранів у перший день змагань Костіна Олена у віковій категорії Ж-35 виборола золоту медаль, Лопатенко Світлана у віковій категорії Ж-45 – бронзу, а Шуняков Володимир у віковій категорії Ч-60 виборов 4 місце.

У другий день змагань представники Луганщини також не залишились без нагород. На подовжених дистанціях Костіна Олена (Ж-35) знову виборола золото змагань, а Лопатенко Світлана (Ж-45) – бронзу.

Третій день команда Луганської області боролася на ультра-середніх дистанціях. За результатами Котляр Поліна завоювала золоту медаль у віковій категорії Ж-18, до десятки кращих у віковій категорії Ч-16 потрапив Коновалов Олексій. Костіна Олена та Лопатенко Світлана знов продемонстрували майстерність та вибороли золоту та бронзову винагороду у вікових категоріях Ж-35 та Ж-45 відповідно.

В останній день змагань спортсмени демонстрували свої сили на скорочених дистанціях: Лопатенко Анна (Ж-16) та Котляр Поліна (Ж-18) увійшли до десятки кращих спортсменів. Серед ветеранів Світлана Лопатенко виборола срібну винагороду змагань (Ж-45).