Прес-центр17 cічня 2020, 16:01

Рішення постійно діючої конкурсної комісії з проведення конкурсів на зайняття посад керівників закладів охорони здоров’я спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області

Згідно розпорядження голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 26.12.2019 № 1071 оголошено конкурс на зайняття вакантної посади начальника Луганського обласного бюро судово-медичної експертизи. Згідно з яким доручено сформувати конкурсну комісію.

Згідно з розпорядженням голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 15.01.2020 № 21 «Про створення постійно діючої конкурсної комісії з проведення конкурсів на зайняття посад керівників закладів охорони здоров’я спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області» створено постійно діючу конкурсну комісію з проведення конкурсів на зайняття посад керівників закладів охорони здоров’я спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області  та залучено на тимчасовій основі співробітників Луганського обласного бюро судово-медичної експертизи до роботи комісії, її членами.

На засіданні конкурсної комісії, що відбулось 17.01.2020 (протокол № 1 від 17.01.2020), розглянуто порядок денний: організаційні питання діяльності конкурсної комісії; про оголошення проведення конкурсу на зайняття вакантної посади начальника Луганського обласного бюро судово-медичної експертизи, затвердження змісту оголошення та його оприлюднення.

Прийнято наступні рішення:

1. Взяти до відома Порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 № 1094, стосовно організації діяльності конкурсної комісії з проведення конкурсів на зайняття посад керівників закладів охорони здоров’я спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

2. Ухвалити оголошення про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади начальника Луганського обласного бюро судово-медичної експертизи, затвердити зміст оголошення та оприлюднити його на офіційному веб-сайті облдержадміністрації.

Оголошення

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

Статут