Прес-центр11 cічня 2019, 10:01

Роботу КПВВ у Станиці Луганській перевірено обласним керівництвом

Під час робочої поїздки виконуючий обов’язки голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Філь та заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко перевірили роботу КПВВ «Станиця Луганська».  Супроводжував їх голова райдержадміністрації Юрій Золкін.

Через це КПВВ щоденно проходять близько 10000 людей.

«За дорученням Президента України Петра Порошенка, Уряду, командувача ОС Сергія Наєва тут провели модернізацію. Але є недоліки – електроенергії для опалення модулів не вистачає. Через цю ж проблему не працюють санвузли. Дав протокольне доручення негайно вирішити це питання. Люди, які користуються КПВВ, наші прикордонники, правоохоронці, працівники ДФС мають бути в комфортних умовах», – підкреслив Сергій Філь.

Також Сергій Філь і Юрій Клименко побували і на двох комунальних підприємствах – КП "Станичник" селищної ради та районному КП "Теплосервіс". За кошти ДФРР сюди закупили техніку, яка, до речі, чистить і під’їзди до КПВВ.

До речі, техніку райавтодору знищили ворожі обстріли, тому з чисткою доріг виникали проблеми.

Наразі прийняті рішення здати в оренду райавтодору грейдер комунального підприємства за 1 гривню. Він допоможе прибрати замети на дорозі, яка веде від Станиці Луганської до Щастя і на Сєвєродонецьк.