Прес-центр21 червня 2017, 20:06

Розбудовуючи мирне життя, ми утверджуємо Україну, – Юрій Гарбуз

Сьогодні, 21 червня, голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз побував з робочою поїздкою у Станично-Луганському районі.

Спочатку очільник області відвідав єдиний на території Луганщини пункт пропуску – КПВВ «Станиця Луганська».

«Люди втомилися від війни, невизначеності, болю. Знемагаючи від спеки і втоми, переважно літні чоловіки та жінки годинами стоять у чергах, – прокоментував ситуацію Юрій Гарбуз. – Які б умови не створювала влада чи міжнародні організації на пункті пропуску, вони лише частково полегшують людські страждання. Ми ж маємо зробити все для їх припинення. Маємо повернути мир і єдність!»

Юрій Гарбуз також узяв участь у відкритті районного свята, присвяченого Міжнародному дню біженця. Розважальна програма для дітей, квести і конкурси, виступи творчих колективів пройшли на центральній площі Станиці Луганської. У вітальному слові керівник Луганщини озвучив сподівання, що проблема переселенців і біженців втратить актуальність стосовно України.

У Станично-Луганській райдержадміністрації Юрій Гарбуз провів особистий прийом громадян. Серед проблем, що найбільше турбують місцевих жителів, – відновлення зруйнованого внаслідок воєнних дій житла.