Прес-центр11 травня 2018, 16:05

Розглядатимуться пропозиції зі створення нових робочих місць у малому та середньому бізнесі області

Сьогодні, 11 травня, під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Сергія Філя відбулося перше засідання робочої групи з питань визначення потреби та пріоритетних напрямів створення робочих місць у малому та середньому підприємництві.

Відкриваючи захід, голова робочої групи Сергій Філь зазначив, що серед основних її завдань – розгляд та сприяння вирішенню проблемних питань, пов’язаних зі створенням нових робочих місць на підприємствах малого і середнього бізнесу, працевлаштуванням незайнятого населення.

Під час засідання також розглядалося питання «Розвиток ринку праці Луганської області: стан, проблеми та перспективи».

Основними доповідачами з цього приводу виступили начальник управління праці та зайнятості населення Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Євген Жданов та заступник директора Луганського обласного центру зайнятості Дмитро Поліщук.

У свою чергу, директор Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму облдержадміністрації Сергій Медведчук поінформував учасників засідання про стан розвитку малого та середнього підприємництва Луганщини.

Підсумовуючи роботу наради, Сергій Філь наголосив, що досягнути успіхів за цим напрямом можливо лише спільними зусиллями, а ефективність і результативність діяльності робочої групи залежить від кожного з учасників засідання.

Заступник голови облдержадміністрації поставив завдання з розробки пропозицій, спрямованих на створення нових робочих місць та працевлаштування населення області.

Ці пропозиції, після обговорення робочою групою, будуть направлені на розгляд голові облдержадміністрації.

Слід зауважити, що групу створено розпорядженням голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації.