Прес-центр8 лютого 2017, 12:02

Розглянуто питання утримання автодоріг загального користування області під час погіршення погодних умов

В облдержадміністрації відбулась нарада з питань утримання автодоріг загального користування області в осінньо-зимовий період, за участю директора Департаменту регіонального розвитку, промисловості, інфраструктури та енергозбереження ОДА Сергія Шелеста та представників Служби автомобільних доріг в Луганській області.яку провів

 

На порядку денному наради були обговорені питання щодо задіяння спецтехніки, кількості використаних протиожеледних матеріалів, оброблення дорожнього покриття, поточний стан автодоріг загального користування області, введення та скасування обмежень дорожнього руху на автошляхах області.

 

 

Керівництво облдержадміністрації приділяє особливу увагу утриманню автодоріг, та усіма зусиллями намагається вжити заходів для безпечного користування дорогами, враховуючи погодні умови у цей період року. Ведеться постійна робота по реагуванню на всі звернення та скарги громадян. Незважаючи на нестачу спецтехніки, постійно проводиться робота з усунення наслідків негоди. Дороги очищуються, регулярно посипаються піско-соляною суміщщю для сталого забезпечення транспортної системи області.

 

«Ми намагаємося залучити всю наявну техніку і людські ресурси для приведення вулично-дорожньої мережі в належний вигляд. Для нас головне – запобігти та максимально мінімізувати ймовірність травматизму» – сказав Сергій Шелест.

 

Облдержадміністрація закликає водіїв дотримуватися правил дорожнього руху, бути відповідальними та обережними на дорозі.