Прес-центр2 серпня 2018, 17:08

Розглянуто порядок надання часткової компенсації відсотків за кредитами для малого і середнього бізнесу

Сьогодні відбулося перше засідання конкурсної комісії з підготовки та проведення конкурсного відбору суб’єктів малого і середнього підприємництва, яким буде надано з обласного бюджету часткову компенсацію відсоткових ставок за кредитами для реалізації проектів.

Захід провів заступник голови облдержадміністрації Геннадій Іваненко.

У свою чергу, директор Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму облдержадміністрації Сергій Медведчук зазначив, що, незважаючи на дефіцит обласних коштів, прийнято рішення про виділення з обласного бюджету 500 тис. гривень на часткову компенсацію відсоткових ставок за кредитами.

Це відбуватиметься у рамках Регіональної цільової програми розвитку та підтримки малого і середнього підприємництва на 2018-2020 роки, затвердженої розпорядженням голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації 2 квітня 2018 року.

Під час засідання члени комісії обговорили Порядок використання коштів обласного бюджету, передбачених на часткову компенсацію відсоткових ставок за кредитами, що надаються на реалізацію проектів суб’єктів малого і середнього підприємництва.

За результатами роботи визначено дати публікації оголошення та проведення конкурсного відбору, форму взаємодії між членами та секретаріатом конкурсної комісії тощо.