Прес-центр25 листопада 2021, 10:11

Розглянуто стан реорганізації архівних відділів райдержадміністрацій після впровадження адміністративно-територіальної реформи

Засідання колегії Державного архіву Луганської області відбулось за участі заступниці голови облдержадміністрації Катерини Безгинської.

Вона, зокрема, зазначила, що за підсумками комплексних перевірок визначено, що робота служб діловодства, експертних комісій та архівних підрозділів Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області і Державного підприємства «Луганський регіональний науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» ведеться на належному рівні.

Також розглянуто стан реорганізації архівних відділів райдержадміністрацій у зв’язку з проведенням адміністративно-територіальної реформи, окреслено низку недоліків в організації діяльності та шляхи їх вирішення.

Членами колегії обговорені питання стану інформаційної та  видавничої діяльності Держархіву, підтримки та інформаційного наповнення власного вебсайту.

За підсумками засідання керівникам територій, юридичних осіб – джерел комплектування Держархіву, архівних установ області надано відповідні доручення.