Прес-центр22 листопада 2017, 09:11

Розпочато конкурс грантів для розширення бізнесу та створення робочих місць для осіб, які постраждали від конфлікту – USAID

Проект «Економічні можливості постраждалим від конфлікту», що реалізується Міжнародним благодійним фондом «Український жіночий фонд» за підтримки USAID проводить конкурс грантів для розширення бізнесу та створення робочих місць для осіб, які постраждали від конфлікту:  внутрішньо переміщеним особам, демобілізованим військовослужбовцям та членам їх сімей, людям з інвалідністю та іншим особам у кризових ситуаціях.

Учасники – суб’єкти малого та середнього бізнесу, які працюють на території  Вінницької, Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Луганської, Харківської або Херсонської областей  не менше одного року. Підприємства можуть бути представлені власниками або управляючими.

Загальний бюджет конкурсу — 3 100 000 гривень.

Обов’язковою умовою участі в Конкурсі є створення робочих місць із офіційною виплатою заробітної плати.

Вартість майна, що буде надаватись за одним грантом, не може перевищувати 300 тисяч гривень.

Розмір вартості майна залежить від заявлених зобов’язань зі створення робочих місць:

до 300 тисяч гривень в разі працевлаштування до 10 осіб;

до 210 тисяч гривень в разі працевлаштування до 7 осіб;

до 150 тисяч гривень в разі працевлаштування до 5 осіб;

до 100 тисяч гривень в разі працевлаштування до 3 осіб.

Термін подання заявок до 27 грудня 2017 року.

Заявка  подається відповідно до встановленої форми і має бути викладена українською мовою (форма заявки на участь додається) та складатися з: анкети; фінансового плану; згоди на обробку персональних даних; копії документа, що засвідчує державну реєстрацію підприємства;  документа, що підтверджує повноваження бути заявником та представляти підприємство.

Більш детальну інформацію щодо участі у конкурсі можна отримати на сайті Проекту за посиланням: https://eopac.org.ua/ogoloshennya-pro-provedennya-konkursu-grantiv-3/.