Прес-центр21 вересня 2017, 16:09

Розпочато конкурс художньої творчості з живописної композиції «Луганський бабак миролюбний та хазяйновитий»

Сьогодні, 21 вересня, у Міжнародний день миру на прес-конференції організатори дали старт конкурсу художньої творчості з живописної композиції «Луганський бабак миролюбний та хазяйновитий» та розповіли про його мету.

Зокрема, радник ПРООН з питань примирення та соціальної єдності у Луганській області Ганна Борова відзначила, що цей конкурс живописної композиції сприятиме формуванню позитивного іміджу та бренду Луганщини.

Організаторами Конкурсу виступають: ГО «Фундація «Простір», Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля, Програма розвитку ООН «Відновлення та розбудова миру», Луганська обласна державна адміністрація – обласна військово-цивільна адміністрація (Департамент зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності, Департамент масових комунікацій), ГО «Агентство стійкого розвитку Луганського регіону», Ресурсний центр зі сталого розвитку при СНУ ім. В. Даля.

Ознайомитись з положенням конкурсу художньої творчості з живописної композиції «Луганський бабак миролюбний та хазяйновитий» можна за посиланням https://drive.google.com/open?id=0B5pd0WKJvW2Qbk1LSTN2TnhUUzA .