Прес-центр27 листопада 2019, 08:11

Розпочато збір проєктних ідей для Плану заходів з реалізації Стратегії розвитку Луганської області у 2021-2023 роках

Луганською обласною державною адміністрацією розпочато розроблення Плану заходів з реалізації у 2021-2023 роках Стратегії розвитку Луганської області на період до 2027 року (далі – Стратегія). Найважливішим етапом цієї роботи є збір проєктних ідей, які дозволять сформувати План заходів з реалізації Стратегії. Проєктні ідеї буде відібрано, проаналізовано та пріоретизовано робочою групою з розробки Стратегії розвитку Луганської області та планів заходів з її реалізації з урахуванням критеріїв (додаються). За результатами буде сформовано Каталог проєктних ідей регіонального розвитку на 2021-2023 роки із визначенням джерел фінансування.

Запрошуємо органи місцевого самоврядування, місцеві органи державної влади, громадські організації, наукові заклади, установи та організації усіх форм власності, інших фізичних та юридичних осіб, зацікавлених у розвитку свого регіону, запропонувати ідею(ї) проєкту(ів), які дозволять реалізувати завдання Стратегії (проєкт Дерева цілей Стратегії додається). 

Ідеї проєктів обов’язково повинні відповідати таким вимогам:

Проєктні ідеї повинні бути спрямовані на досягнення суспільної вигоди.
Отримувачем вигод від реалізації проекту не може бути окрема фізична або юридична особа.
Термін реалізації проєкту – не більше 3 років (2021-2023 роки).
Проєктна ідея стосується одного або кількох завдань Стратегії розвитку Луганської області на період до 2027 року (перелік завдань у додатку до цього оголошення).
Існує людська, фінансова та технічна спроможність для реалізації проєкту.
Існує спроможність суб’єктів, на об’єкти яких спрямовано реалізацію проєктів, забезпечувати подальше власне фінансування або їх утримання за рахунок власних коштів.
Проєктна ідея має бути представлена у формі, що додається (обсягом не більше 2 сторінок).

Зразок  Проєктної деї, перелік проєктних завдань та проєкт Дерева цілей Стратегії доступні за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1pK4PM3TOzXkalkZaTeNw_8QauWwbY7We?usp=sharing

Заповнені форми просимо надсилати не пізніше 6 грудня 2019 року на електронну адресу: strat_in@ukr.net з приміткою «До плану реалізації Стратегії».

Якщо у Вас виникли питання, будь ласка, звертайтесь до контактної особи від Департаменту економічного розвитку, зовнішньоекономічної діяльності та туризму облдержадміністрації – Світлана Борис, Світлана Яцишена (тел. (06452) 2-33-07).

За результатами відбору кращі проектні ідеї увійдуть до Плану заходів реалізації Стратегії в 2021-2023 роках.»