Прес-центр19 травня 2017, 11:05

Розробка регіональних програм – крок у розвитку Луганщини

В облдержадміністрації відбулось засідання робочої групи з питань доцільності підготовки проектів програм та фінансування діючих за рахунок обласного бюджету.

 

У засіданні робочої групи взяли участь заступник директора, в.о. директора Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму ОДА Сергій Медведчук, т.в.о. директора Департаменту агропромислового розвитку ОДА Любов Безкоровайна, заступник директора, в.о. директора Департаменту фінансів ОДА Тетяна Анікієва, начальник управління молоді та спорту ОДА Антон Волохов і в.о. начальника Управління містобудування та архітектури ОДА Михайло Івасішин.

 

Під час заходу учасники обговорили організаційні питання подальшої роботи групи, а також затвердили перелік відповідальних осіб за розробку та реалізацію регіональних програм у структурних підрозділах облдержадміністрації.

 

Крім того, представниками  Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму ОДА проведено навчальний семінар для відповідальних осіб з питань розробки та реалізації регіональних цільових програм.

 

У ході семінару розглянуто найбільш актуальні питання, пов’язані з розробкою та реалізацією регіональних програм, поширені помилки, які спіткають розробників та шляхи їх уникнення.