Прес-центр25 червня 2020, 16:06

Розвиток професійної освіти у полі зору обласної влади

За дорученням голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая його заступник Катерина Безгинська провела чергове засідання регіональної ради професійної (професійно-технічної) освіти у форматі відеоконференції.

Вітаючи склад ради, заступник голови облдержадміністрації, Катерина Безгинська наголосила, що від спільного розуміння реальних потреб регіону в робітничих кадрах, фінансування їх підготовки залежить зміцнення трудового потенціалу Луганщини, майбутній розвиток промисловості та підприємництва нашого краю.

Директор Департаменту освіти і науки ОДА Юрій Стецюк доповів про обсяги регіонального замовлення на підготовку фахівців та кваліфікованих робітників у закладах професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти Луганської області в 2020 році.

Члени ради були ознайомлені з урядовими змінами, якими ухвалено методичні рекомендації щодо формування та розміщення регіонального замовлення на підготовку фахівців та робітничих кадрів.