Прес-центр8 листопада 2018, 15:11

Сергій Філь ознайомився з будівництвом будинку у Рубіжному

Під час поїздки до Рубіжного виконуючий обов’язки голови Луганської облдержадміністрації Сергій Філь оглянув новий багатоповерховий дім та прилеглий до нього сучасний дитячий майданчик.

Будинок розташований у мікрорайоні №7, який розрахований на 361 людину. Має 9 однокімнатних, 53 двокімнатні, 44 трикімнатні та одну п’ятикімнатну квартиру.

Сергій Філь поспілкувався з будівельниками,  зокрема щодо умов роботи та ходу будівництва.

Як було зазначено під час зустрічі, що з початку будівництва проведено демонтаж пошкоджених будівельних конструкцій до рівня 3-го поверху на двох під’їздах і до рівня 5-го поверху на одному під’їзді.

Виконано улаштування зовнішніх огороджувальних конструкцій будівлі з укладання плит перекриття і покриття.

Повністю виконано конструктив покрівлі, монтаж шахт ліфта і вентиляційних каналів, встановлені  вхідні двері в квартири, покладено зовнішні мережі електропостачання, утеплено фасад будівлі, у повному обсязі виконано благоустрій прилеглої території.

На завершальному етапі – роботи з покладання внутрішніх мереж електропостачання та штукатурення стін, улаштування підлог та чистове внутрішнє прилеглої території.

Загальна кошторисна вартість будівництва складає 75 717,207 тис. гривень. Будівництво фінансується за рахунок обласного бюджету.