Прес-центр5 лютого 2019, 15:02

Сергій Філь узяв участь у підсумковому засіданні колегії рятівників області

Відбулося засідання колегії Головного управління ДСНС України у Луганській області щодо підбиття підсумків роботи структурних та підпорядкованих підрозділів у 2018 році.

У роботі колегії взяв участь виконуючий обов’язки голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Філь.

Він подякував рятувальникам за ефективну співпрацю задля безпеки громадян, самовіддане і професійне виконання службових обов‘язків. Також за сумлінну працю, високу професійну майстерність, зразкове виконання службових обов’язків під час проведення літньої оздоровчої кампанії 2018 року Сергій Філь нагородив подякою від обласної координаційної ради з питань оздоровлення та відпочинку дітей і молоді головного інспектора відділу пожежної безпеки управління запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України у Луганській області Сергія Мятенка.

У свою чергу, заступник Голови ДСНС України Микола Ільченко вручив чергові спеціальні звання полковника – заступнику начальника Головного управління Сергію Горбаню та заступнику начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям Головного управління Сергію Журбі.

Крім того, відбулось нагородження й вручення чергових спеціальних звань та грамот особовому складу підрозділів Головного управління. Також відзначено подарунками колег, які закінчили службу в лавах ДСНС Луганщини.

Під час засідання колегії розглянуті основні показники оперативно-службової діяльності підрозділів Головного управління за 2018 рік. Серед них результати діяльності оперативно-координаційного центру Головного управління, результати діяльності за напрямом телекомунікаційних систем та інформаційних технологій, стан утримання фонду захисних споруд цивільного захисту Луганської області, технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту.

Також зроблено аналіз виконання структурними та підпорядкованими підрозділами Головного управління функцій щодо створення, утримання та реконструкції фонду захисних споруд цивільного захисту, ведення їх обліку. Особливу увагу приділено стану роботи з утворення центрів безпеки громадян у об’єднаних територіальних громадах, районах області та зроблено аналіз роботи структурних підрозділів Головного управління у сфері створення на місцях центрів безпеки громадян.

Заслухано доповіді щодо стану технічної служби підрозділів Головного управління, економії енергоресурсів в підрозділах, стану комплектування, дотримання дисципліни та законності, психологічного забезпечення в структурних та підпорядкованих підрозділах.

За підсумками засідання начальник Головного управління ДСНС України у Луганській області, полковник служби цивільного захисту Михайло Пшик зазначив, що протягом минулого року підрозділи Головного управління успішно виконували поставлені завдання. Він подякував керівникам підрозділів за сумлінну працю та поставив першочергові завдання на наступний період.