Прес-центр1 березня 2019, 11:03

Сергій Філь вручив почесні відзнаки «За розвиток регіону» керівникам енергетичних компаній України

Виконуючий обов’язки голови Луганської облдержадміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Філь разом із заступником голови Юрієм Клименком зустрівся з керівниками енергетичних компаній України, які надають технічну та матеріальну допомогу ТОВ «ЛЕО».

«Ми щиро вдячні вам за допомогу, яку ви надаєте нашій Луганщини, – зазначив у своєму привітанні Сергій Філь. – Хоча, ми живимо в разних куточках України, але не відчуваємо відстані. Ваша підтримка завжди вчасна та надійна. І це ще раз доводить всім, що ми – єдині, ми – разом і ми – сильні».

Під час зустрічі Сергій Філь вручив почесні відзнаки «За розвиток регіону» голові правління ПАТ «Сумиобленерго» Ігорю Дирбавці, т.в.о. заступнику голови правління ПАТ «Чернігівобленерго» Михайлу Ільницькому, генеральному директору – голові правління ПрАТ «ПЕЕМ «Центральна енергетична компанія» Миколі Корсу, заступнику голови правління з фінансових питань ПАТ «Полтаваобленерго» Сергію Мартинюку та генеральному директору ПАТ «Вінницяобленерго» Андрію Поліщуку.