Прес-центр6 грудня 2018, 09:12

Сергій Філь зустрівся з львівськими ліцеїстами

Делегація Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою  імені Героїв Крут перебуває на Луганщині вже декілька днів. Учора виконуючий обов’язки голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Філь зустрівся з нею.

Делегацію представляли ліцеїсти, вчитель української філології Богдана Микита та заступник начальника ліцею з виховної роботи, учасник АТО на сході України капітан Тарас Гривул.

Дружня зустріч відбулась у Луганському обласному академічному українському музично-драматичному театрі під час урочистого заходу з нагоди Дня Збройних Сил України.

Також були присутні Командувач Об’єднаних сил Сергій Наєв, його заступник Олег Грунтковським та директор Луганського обласного ліцею-інтерната з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус імені героїв Молодої гвардії» Валерій Ємбаков.

Вітаючи юнаків на луганській землі, Сергій Філь зазначив: «У рамках спільного проекту між Луганською та Львівською областями «Змінимо країну разом» ми маємо чудову нагоду обмінюватися досвідом, заводити нові знайомства, дізнаватися про навчальні заклади. Нещодавно до Львова відправились ліцеїсти та педагоги. Продовжуємо розвивати співпрацю між сходом і заходом України».

Під час перебування на Луганщині гостей зі Львова чекала насичена та різноманітна програма. У перший день вони разом зі своїми новими друзями з Луганського ліцею взяли участь у щоденному ритуалі підйому Державного Прапора України, після чого зустрілися з директором ліцею Валерієм Ємбаковим, який провів екскурсію ліцеєм.

Потім вони долучились до виховної години, присвяченій 27-й річниці Збройних сил України.

А ще львів’яни виконали свою почесну місію – поклали квіти до пам'ятного знаку загиблим воїнам у м. Рубіжне.