Прес-центр29 квітня 2021, 17:04

Сергій Гайдай: із кожним днем в людей лишається все менше сумнівів в тому, що NATO – запорука нашої безпеки

Виставку фотографій та плакатів про діяльність NATO у рамках співпраці «Україна-NATO» можна відвідати в Сєвєродонецьку в будівлі облдержадміністрації.

Експозиція почала діяти 29 квітня.

«Упевнений, що з кожним днем в людей лишається все менше сумнівів в тому, що NATO – це запорука нашої безпеки, – наголосив голова обласної державної адміністрації Сергій Гайдай під час відкриття виставки. – На таких заходах ми можемо ознайомитись із оригінальною інформацією, зокрема, історією взаємин із NATO – шляху, обраному Україною. Люди розумітимуть, що це за організація, без усіляких фейків, які в час сучасних технологій заполонили інформаційний простір».

Виставка фотографій та плакати присвячені питанням співпраці між Україною та NATO не тільки у військовій сфері.

Зокрема, на фото можна побачити результати роботи в Україні програми NATO «Наука заради миру і безпеки», проєкти, які працюють під егідою Агенції NATO з підтримки і постачання, участь українських військових у спільних навчаннях під егідою Альянсу тощо.

Виставку плакатів про NATO відкрито спільно зі Східноукраїнським національним університетом імені Володимира Даля для інформування молоді Луганщини про Альянс, його історію та цінності, а також співпрацю з Україною.

Експозиції фотографій та плакатів презентовано Міністерством оборони України за підтримки Центру інформації та документації NATO в Україні.

Виставка діятиме протягом тижня. Аналогічну експозицію сьогодні відкрили й в Краматорську.