Прес-центр14 листопада 2019, 13:11

Сергій Гайдай: ми обов’язково переможемо в оголошеній нам інформаційній війні

Сьогодні, 14 листопада, в облдержадміністрації відбулися урочистості з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку.

Привітати зі святом знаних діячів цієї сфери Луганщини прийшов голова обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрацій Сергій Гайдай.

У своїй промові він зазначив: «Єдина війна, яку ми, нажаль, програємо, – інформаційна. Непросто протистояти шаленій ворожій пропаганді, під впливом якої опинилися наші земляки на непідконтрольних Україні територіях. Тому без налагодження шляхів передачі інформації по тій бік лінії розмежування важко боротися за серця, думки та свідомість луганчан».

Звертаючись до присутніх, очільник області сказав, що сподівається на плідну співпрацю: «Я відкритий до спілкування. Хочу зауважити, що ніколи не погоджувався давати інтерв’ю на заздалегідь підготовлені запитання. Це моя позиція. І в наступному дотримуватимуся виключно цього принципу. Щирий, відвертий та непередбачуваний, – саме таким я бачу діалог з медіа».

На його думку, є три складові перемоги. По-перше, це українські Збройні Сили, що останніми роками стали по-справжньому професійними; по-друге –  розбудова усіх територій області, залучення інвестицій, ремонт доріг, створення нових робочих місць; та по-третє – розвиток і модернізація інформаційного простору.

«Ми обов’язково переможемо в цій оголошеній нам інформаційній війні. Зі святом вас, дорогі друзі!» – наголосив Сергій Гайдай.

А ще зі словами привітань до своїх колег звернулася заступник директора Департаменту масових комунікацій облдержадміністрації Альбіна Кушелева. За відданість справі вона особисто подякувала директору Луганської філії Концерну РРТ Віктору Дриндаку, директору КП «Інформаційно-інноваційний центр» Дмитру Сурженку та директору Луганської дирекції УДПЗ «Укрпошта» Ілоні Моісеєвій.

Також голова облдержадміністрації Сергій Гайдай узяв участь у церемонії нагородження обласними відзнаками працівників радіо, телебачення та зв’язку Луганщини.

За багаторічну плідну працю, сумлінне виконання службових обов’язків директор комунального підприємства «Сватівська районна телерадіокомпанія» Олексій Хомутов отримав почесну відзнаку «За розвиток регіону».

Цього ж дня багатьом були вручені Листи подяки обласної державної адміністрації.