Прес-центр5 лютого 2020, 12:02

Сергій Гайдай: обласні служби до негоди готові, упевнений, усі спрацюють злагоджено

Сьогодні, 5 лютого, відбулося засідання обласного штабу з підготовки житлово-комунального господарства, об’єктів соціального призначення до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років та сталого проходження опалювального сезону у режимі відеоконференцзв’язку.

Голова облдержадміністрації Сергій Гайдай, який провів засідання, зазначив, що на Луганщині в найближчі дні прогнозують суттєве погіршення погодних умов та штормове попередження.

«Ми повинні не тільки провести опалювальний сезон на належному рівні, а й бути готовими до примх погоди, які нас за прогнозом очікують в наступні декілька днів. Обласні та місцеві служби доповіли, що до негоди вони готові. Упевнений, усі спрацюють злагоджено», - наголосив очільник Луганщини.

Про стан готовності до оперативного реагування доповіли представники дорожніх служб та керівники міст та районів.

Втім, Сергій Гайдай наголосив, що при критичних ситуаціях необхідно розглядати можливість закриття найскладніших напрямків автошляхів на період роботи спеціальної техніки.

Директор Департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації Віталій Сурай повідомив, що загалом на сьогодні в області стало працюють всі системи життєзабезпечення. А саме, 100 % котелень, всі підключені житлові будинки забезпечуються централізованим теплопостачанням, опалюються всі об’єкти соціальної сфери.