Прес-центр16 лютого 2021, 17:02

Сергій Гайдай передав рятувальникам три автоцистерни та дві аварійно-рятувальні машини

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай взяв участь в урочистій передачі спеціального автотранспорту підрозділам ГУ ДСНС у Луганській області.

У вітальному слові Сергій Гайдай звернувся до вогнеборців: «Хлопці, ми з вами минулоріч пережили дві величезні пожежі. На допомогу приїжджали ваші колеги з інших областей, а також було залучена авіація. При всіх наявних ресурсах, гасіння тривало більше одного тижня. Сьогодні ж я задоволений, що ви отримуєте сучасну техніку, яка забезпечить значно більший об’єм води для гасіння пожежі. Це вперше, коли ми передаємо автоцистерни об’ємом 8 тонн. Сподіваюсь, що завдяки цим автомобілям, бійці ДСНС матимуть змогу надавати допомогу постраждалим оперативно та якісно».

Так, згідно з Державною програмою підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні, дві спеціальні аварійно-рятувальні машини отримали рятувальні команди зі Старобільська та Щастя, а три автоцистерни були приписані до пожежних бригад Лисичанська, Новоайдару та Сєвєродонецька.