Прес-центр25 листопада 2022, 08:11

Сергій Гайдай перевірив роботу гуманітарного штабу для переселенців з Луганщини у Хмельницькому

Начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай проінспектував роботу гуманітарного штабу Гірської громади, який від 31 серпня працює у Хмельницькому.

За цей час реєстрацію та опитування щодо першочергових потреб тут пройшли понад півтори тисячі переселенців з Луганщини.

Майже півтисячі вже отримали необхідну гуманітарну допомогу та соціальну підтримку.

На зустріч із Сергієм Володимировичем прийшла, зокрема, наша землячка, яка принципово наполягає, щоб місцем народження її малюка була зазначена Луганщина.

Голова облдержадміністрації привітав молоду матусю та доручив усі питання, пов’язані із оформленням документів, оперативно вирішити юристу, який консультує ВПО з Луганської області безпосередньо у хабі.

Як зазначив керівник області, протягом найближчого тижня почнеться видача гуманітарної допомоги, отриманої Гірською громадою від держави відповідно до постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання забезпечення населення продовольчими товарами тривалого зберігання та санітарно-гігієничними товарами в умовах воєнного стану».

Тож, він акцентував на необхідності посилення оперативної комунікації із людьми, які чекають на підтримку, та створенні максимально комфортних умов отримання гуманітарної допомоги людьми.
Нагадаємо, що Центр надання гуманітарної допомоги переселенцям з Луганщини у м. Хмельницький працює з 9:00 до 13:00 щодня, крім вихідних та святкових днів за адресою: вулиця Кам’янецька, 122.

Зареєструватись також можна через гугл-форму за посиланням https://docs.google.com/.../1FAIpQLSfjrvVJOP7uBH.../viewform