Прес-центр30 квітня 2022, 07:04

Сергій Гайдай: під Попасною росіянами обстріляний автомобіль із волонтерами

Це сталося 29 квітня приблизно опівдні, – уточнює очільник Луганщини Сергій Гайдай.

«Росіяни відкрили вогонь у напрямку автомобіля із волонтерами, який рухався у напрямку Попасної. У транспортному засобі перебували два місцевих жителя та вінничанин. На щастя, обійшлося без жертв, – поінформував Сергій Гайдай. – Як я повідомляв раніше, в одній із пожежно-рятувальних частин втрати – учора двох бійців госпіталізовано. Баротравму голови та осколкові поранення обличчя вони отримали при виконанні – під час виклику до Лисичанська».

У Лоскутівці, що поблизу Лисичанська, вчора ввечері загинув 70-річний чоловік. А приблизно в той же час на вулиці міста отримав поранення лисичанин.

Ще невідома кількість жертв внаслідок обстрілів Гірської громади, яких росіяни завдавали вчора протягом дня.

«У Гірському та Оріховому ворогом зруйновані щонайменше 15 будинків. Заходи щодо встановлення можливих додаткових пошкоджень та постраждалих осіб ще тривають», – додав Сергій Гайдай.

Також стало відомо, що під час доставки ліків та медикаментів до лікарні в Сєвєродонецьку під мінометний обстріл потрапили службовий поліцейський автобус, а також власний автомобіль співробітника поліції. Постраждалих немає.