Прес-центр11 вересня 2020, 12:09

Сергій Гайдай: пишаюся видатними спортсменами та тренерами Луганщини

Спортсмени, тренери, співробітники спортивних організацій області сьогодні, 11 вересня, в Сєвєродонецьку приймали вітання з прийдешнім святом – Днем фізичної культури і спорту.

«Пишаюся видатними спортсменами та тренерами Луганщини. Обласна влада робить все можливе, щоб умови для занять спортом в регіоні стали ще комфортнішими. Вважаю, що спортсмен, який займає найвищі місця на міжнародних змаганнях, робить для країни значно більше, ніж багато наших політиків. Бо всі знатимуть, що Україна, а разом з нею і Луганщина, розвиваються», – наголосив голова обласної державної адміністрації Сергій Гайдай, поздоровляючи присутніх.

Він згадав ті часи, коли сам займався легкою атлетикою та мав певні досягнення, і зазначив, що його мама, працюючи тренером, виховала в Сєвєродонецьку двох чемпіонів Європи з плавання.

«Країна повинна бути здоровою. Залучення юнацтва до занять спортом є надважливим завданням. Чим більше ми розвиватимемо спортивну галузь, тим менше буде спокуса молоді порушити закон», – зазначив Сергій Гайдай.

Почесною грамотою обласної державної адміністрації він нагородив голову ГО «Луганська територіальна організація Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Анатолія Бєліка.

Листом подяки облдержадміністрації – тренера-викладача з художньої гімнастики Луганської обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву «Олімпійська надія» Олену Бережну, голову ГО «Луганська обласна федерація сучасного п’ятиборства» Василя Дрожжина, директора Лисичанської міської ДЮСШ Дмитра Ладіка, провідного спеціаліста управління молоді та спорту обласної державної адміністрації Ярослава Савельєва, виконавчого директора громадської спілки «Луганська обласна асоціація футболу» Геннадія Сушка, тренера-викладача з легкої атлетики комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 2 м. Сєвєродонецька Миколу Трембача.

У свою чергу, начальник управління молоді та спорту облдержадміністрації Антон Волохов подякував всім, хто продовжує примножувати славні традиції спортивної Луганщини, та відзначив декількох присутніх грамотами структурного підрозділу.

Також сьогодні нагороди отримали кращі за підсумками спортивної роботи за минулий рік.