Прес-центр12 жовтня 2021, 15:10

Сергій Гайдай представив громаді Сватівщини нового очільника району

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай у рамках робочої поїздки відвідав Сватівський район.

Там він представив громадськості новопризначеного голову райдержадміністрації Олега Сліпця, а також провів виїзний особистий прийом для жителів району.

У привітальному слові Сергій Гайдай відзначив, що тепер у керівництві Сватівському районі працюють багато людей з прізвищем Сліпець – Сватівський міський голова Віта Сліпець та голова РДА Олег Сліпець: «Хоч ви і є однофамільцями, на вас розповсюджується шахтарський принцип – помилка одного може стати проблемою усіх. Тож якщо один зі Сліпців зробить помилку, людям буде байдуже хто саме і вони скажуть – винен Сліпець. Але і у випадку успіху, ваш внесок люди розділять надвоє. Саме це повинно змусити вас працювати як команда».

Також під час спілкування з громадою Сватівщини, очільник області вже традиційно попросив вибачення за тимчасові незручності на дорогах, адже за його словами, у 2022 році розпочнуться масштабні роботи з відновлення доріг. Безпосередньо йшлося про відновлення старобільського та білокуракинського напрямів.