Прес-центр1 червня 2021, 16:06

Сергій Гайдай привітав 80 окрему десантно-штурмову бригаду ДШВ Збройних Сил України із Днем Героїв

23 травня в Україні відзначається День Героїв – це народне свято, встановлене на честь патріотів, які присвятили своє життя служінню українській нації.

Сьогодні голова облдержадміністрації Сергій Гайдай разом із своїм заступником Олексієм Смирновим привітали особовий склад військовослужбовців 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України, які виконують завдання в районі проведення ООС.

«Щойно я повернувся зі свята до Дня захисту дітей, на якому було багато радісних посмішок хлопців та дівчат. Дякую вам за те, що наші діти мають змогу на рідній землі спокійно жити, навчатися та відпочивати. Дякую, що ви захищаєте їх майбутнє», – підкреслив очільник області.

Сергій Гайдай разом з воїнами вшанували пам’ять героїв, які без вагань поклали своє життя за незалежність та територіальну цілісність держави.

Під час заходу особовому складу військовослужбовців 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, яка назавжди золотими літерами вписала в сучасну історію України оборону Луганського аеропорту та звільнення містечок і селищ Луганщини, було вручено Почесну грамоту облдержадміністрації.