Прес-центр21 травня 2021, 12:05

Сергій Гайдай привітав патрульних поліцейських з п'ятою річницею

Голова Луганської облдержадміністрації Сергій Гайдай взяв участь в урочистостях з нагоди п'ятої річниці створення Управління патрульної поліції в Луганській області.

«П’ятірка – чудова цифра. На початку ми почули статистику, сухі цифри, але за ними стоїть щоденне чергування з ризиком для життя. На вас покладена величезна відповідальність, бо патрульна поліція – це ще один крок в реформуванні системи загалом. Бажаю, щоб цифра п’ять стала тільки першим кроком на шляху величезних змін в країні в цілому. А керівнику – щоб з кожного виїзду на чергування всі підлеглі повертались живими і неушкодженими. На вас покладаємо велику надію. Бажаю міцного здоров’я, цілеспрямованості та кар’єрного росту. Дякую за службу», – привітав патрульних очільник області.

За бездоганну службу, захист конституційних прав і свобод громадян та з нагоди п'ятиріччя від дня створення управління патрульної поліції в Луганській області Сергій Гайдай вручив знаки пошани «Захиснику Луганщини» молодшому лейтенанту поліції Михайлу Єремєєву та старшому лейтенанту поліції Сергію Богдану.

Крім того, відзнакою Командувача об’єднаних сил «Козацький хрест» ІІІ ступеня нагороджено старшого лейтенанта поліції Володимира Тищенка.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих патрульних поліцейських.