Прес-центр13 жовтня 2021, 15:10

Сергій Гайдай привітав працівників харчової промисловості з професійним святом

Сьогодні, 13 жовтня, в облдержадміністрації відбулися урочистості з нагоди Дня працівників харчової промисловості. Слова вдячності та щирі вітання робітникам Луганщини висловив голова обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай.

«Вітаю із професійним святом. Ви робите величезну справу. Я знаю вашу продукцію, особисто мав можливість перевірити – вона дуже якісна. Пишаюся тим, що навіть в таких складних умовах – у нас в області йде війна, і частина території окупована, ви не зупиняєтесь, а навпаки розвиваєтесь. Величезне дякую вам за це», – сказав очільник області та запевнив працівників у будь-якій підтримці зі свого боку.

Сергій Гайдай нагадав, що Олена Зеленська сьогодні робить акцент на тому, щоб змінити харчування в школах і садочках: «Важливо, щоб у дітей було здорове і різноманітне меню».

Голова облдержадміністрації також зазначив: «Товаровиробники мені раніше казали, що областю важко їздити, тому що автомобілі ламаються через погані дороги, а це величезна затратна частина. Я гарантую, що за 2022-2023 роки ми закінчимо ремонт всіх основних доріг в Луганській області. Сподіваюсь, що це дасть вам змогу зекономити як в ремонтах, так і в часі».

За багаторічну плідну працю, високу професійну майстерність почесною відзнакою «Кращий Луганський товаровиробник» нагороджено фізичну особу-підприємця Олену Тарасюк (місто Рубіжне) та колектив Приватного акціонерного товариства «Біловодський маслоробний завод».

Також кращих товаровиробників відзначено почесними грамотами та листами подяки обласної державної адміністрації.

Крім того, працівники харчової промисловості області за високі досягнення у бездоганну сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток харчової і переробної промисловості отримали Дипломи Міністерства аграрної політики та продовольства України.