Прес-центр15 жовтня 2020, 15:10

Сергій Гайдай привітав спортсменів Луганщини, які на Всеукраїнських змаганнях встановили дев’ять рекордів України та здобули 36 нагород

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай зустрівся з колективами обласних федерацій важкої атлетики, кікбоксингу WАКО, грепплінгу та панкратіону.

Спортсменами області на Всеукраїнських змаганнях з цих видів спорту, які відбулись у серпні-жовтні поточного року, встановлено дев’ять рекордів України, здобуто 34 особистих та дві командних нагороди різного ґатунку, чотири спортсмени виконали норматив «Майстер спорту України».

«Я пишаюся тим, що на Луганщині стільки спортсменів, які виборюють чемпіонські титули. Кожен спортсмен, який підіймається на п’єдестал, може зробити навіть більше ніж дипломат, тому що зайвий раз нагадує про Луганщину.  Показує, що в нас вирує життя, що наша молодь активна і має такі величезні досягнення. Щиро вітаю і дякую за те, що ви в такий важкий час надалі популяризуєте Луганщину», – привітав спортсменів області Сергій Гайдай та запевнив, що підтримка з боку Луганської обласної адміністрації буде постійною.

«Єдине прохання від мене: пам’ятати ту річ, яку мені колись сказав мій тренер – бути сильним – це не ображати слабких. Бути сильним – це величезна відповідальність», – додав очільник області. 

Сергій Гайдай за особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту області, формування її позитивного іміджу на всеукраїнському та міжнародному рівнях, високий професіоналізм та сумлінну працю почесними грамотами облдержадміністрації нагородив колективи відокремленого підрозділу громадської організації «Федерація кікбоксингу України WАКО» в Луганській області, відокремленого підрозділу громадської організації  «Всеукраїнська федерація грепплінгу України» в Луганської області, відокремленого підрозділу громадської організації  «Всеукраїнська федерація панкратіону України» в Луганської області, громадської організації «Федерація важкої атлетики Луганської області».

У свою чергу тренер з важкої атлетики Луганської обласної школи вищої спортивної майстерності Костянтин Селіванов подякував Сергію Гайдаю за можливість спортсменів взяти участь у змаганнях в Закарпатській області та подарував Кубок, який вибороли луганські важкоатлети.