Прес-центр4 грудня 2019, 16:12

Сергій Гайдай привітав військовослужбовців з Днем Збройних Сил України

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай взяв участь в урочистих заходах до Дня Збройних Сил України.

У вітальному слові очільник Луганщини звернувся до захисників нашої землі: «Якщо б не ви, не ваш щоденний захист нашого спокою, невідомо, щоб було з нашою Луганщиною. Під загрозою опинився б кожен з нас. Я запевняю вас, що вашу працю переоцінити неможливо».

Після промови голова облдержадміністрації вручив військовослужбовцям низку обласних відзнак, зокрема, знаки пошани «Захиснику Луганщини», Почесні грамоти обласної державної адміністрації та Листи подяки обласної державної адміністрації.

Музичне привітання для наших захисників подарував творчий колектив Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру.

Привітати військовослужбовців також завітали начальник ГУ Нацполіції в Луганській області Сергій Колесник, ГУ ДСНС в Луганській області Михайло Пшик, прокурор Луганської області Олексій Ляшенко, начальник ДМС в Луганській області Юрій Скіртач та інші.