Прес-центр4 березня 2021, 14:03

Сергій Гайдай привітав жінок з Міжнародним жіночим днем та пообіцяв навчити чоловіків романтиці

У Луганському обласному академічному українському музично-драматичному театрі відбулися урочисті заходи з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 березня. Привітав жінок голова облдержадміністрації Сергій Гайдай.

«Вітаю всіх жінок! Хочу напередодні свята побажати вам окрім здоров’я, щоб ви кожного дня прокидалися з посмішкою, усвідомлюючи, що ви щасливі. Чоловіки не знають, що таке жіноче щастя, але ми постійно вас цінуємо. Ми вас любимо! Не хочу говорити про гендерну рівність, бо жінки зараз всюди: керівники, військові та в інших дуже важких сферах діяльності. Дуже хотілося б, не зважаючи на професію, бачити ваші посмішки, бо це надихає. Бажаю, щоб чоловіки, які поруч з вами, були не тільки захисниками, але й романтиками та робили якісь безглузді вчинки зі знаком «+». Так, люди сваряться, коли якась спецтехніка заважає проїзду автівок, але там в корзині чоловіка підіймають на другий поверх з квітами. Коли робляться такі вчинки, хтось цього не зрозуміє, крім тієї жінки заради якої це робиться. Бажаю, щоб ви не просто вірили в кохання, щоб ви знали, що ви кохані!», – сказав очільник області та пожартував: «Якщо ваші чоловіки не вміють лазити на другий поверх, зверніться до мене – я навчу».

Сергій Гайдай нагородив жінок-лікарів, працівників державних установ, поліції, ДСНС, військових. «Кожна з вас – герой України!», – зазначив голова облдержадміністрації.

За високий професіоналізм, сумлінну працю, значний особистий внесок у соціально-економічний та культурний розвиток України Указами Президента України присвоєні почесні звання: «Заслужений лікар України» – головному лікарю комунального некомерційного підприємства «Новоайдарський центр первинної медико-санітарної допомоги» Ользі Корж, «Заслужений працівник культури України» – начальнику управління культури, національностей, релігій та туризму Луганської облдержадміністрації Аліні Адамчук.

За вагомий особистий внесок у забезпечення реалізації державної політики у сфері соціального захисту населення, сумлінне виконання службових обов’язків нагороджено Грамотою Верховної Ради України заступника директора Департаменту – начальника управління Департаменту соціального захисту населення Луганської облдержадміністрації Олену Гарькавець.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди Міжнародного жіночого дня почесною відзнакою «За розвиток регіону» нагороджено директора Демино-Олександрівського ліцею Троїцької селищної ради Тетяну Бєлодєдову, головного спеціаліста відділу ведення Єдиного реєстру досудових розслідувань та інформаційно-аналітичної роботи Луганської обласної прокуратури Любов Коляду, начальника Головного управління Державної казначейської служби України в Луганській області Ірину Кулманакову, начальника Головного управління Держпродспоживслужби у Луганській області Ріту Холоденко.

Також жінки були нагороджені знаками пошани «Захиснику Луганщини», почесними грамотами та листами подяки Луганської обласної державної адміністрації.

Після нагородження святковий настрій жінкам створював концерт «Простір кохання».